LEMPI IHONHOITOTUOTTEET

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Moikka! Jos olet seurannut mua täällä tai Youtubessa, niin tiedät varmaan sen, että opiskelen tällä hetkellä kosmetologiksi. Koulu vie tällä hetkellä niin paljon aikaa, etten ole juuri päässyt päivittelemään somea. Tänään kuitenkin on tasan kuukausi valmistumiseen ja huomenna alkaa kolme päivää kestävät tutkinnot! Oon tosi innoissani, mutta pakko myöntää, että jännittää myös aikaslailla. Tutkintojen jälkeen teen kosmetologin koulutuksesta postauksen.

Ajattelin nopeasti kertoa mun tämän hetkisistä lempi ihonhoitotuotteista. Oon jo jonkin aikaa käyttänyt Biothermin Aquasource hoitogeeliä, sekä monissa blogeissa esiteltyä Lumenen hyaluronitiivistettä.

biother aquasource, lumene bright now vitamin c hyaluronic essence

Nää tuotteet on vaan ollut tosi hyviä! Tarpeeksi kosteuttavia, jättämättä kuitenkaan rasvamaista tunnetta. Mun iho on ollut tosi kosteutettu ja pehmeä, eikä Aquasourcen geelimäinen koostumus kiristä iholla ollenkaan. 

Biothermin kasvovoidetta kuvataan heidän sivuilla seuraavanlaisesti:

"Thirsty for hydration and perfection? 

Biotherm creates its 1st 24hr moisturizer – perfecting care, enriched with Aqualiss complex. It concentrates the equivalent of 5,000 litres of thermal spring water* and micro-spheres filled with perfecting ingredients to replump the skin’s hydration mattress and smooth skin. 


RESULTS • 24hr non-stop hydration** • Refined skin texture • Crystal-clear radiance. 


All skin types. 


*The equivalent concentration of pure thermal plankton. ** Instrumental test"


Tuote siis lupaa puhdistaa sekä kosteuttaa ja pehmittää ihoa ja koostumus on samanlainen kuin mintunvihreässä aquasourcessa. Käytän tätä aamuin illoin hyaluronitiivisteen jälkeen.

Hyaluronihappo tiivistettä kuvataan Lumenen sivuilla seuraavanlaisesti:

"Auttaa silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä ehkäisemään uusien muodostumista.
Tehokas yhdistelmä suomalaista lakkaa, C-vitamiinia ja kahden tyyppistä hyaluronihappoa auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä, heleämmältä ja kiinteämmältä. Hyaluronitiivisteen maksimaalinen kosteutusteho madaltaa ryppyjä sisältä päin ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa tehokkaasti. C-vitamiini kirkastaa ihoa ja edistää sen luontaista kykyä tuottaa kollageenia.
Nämä ravintoaineita täynnä olevat kauneuspisarat tasapainottavat ihon kosteuspitoa ja valmistavat sen ottamaan vastaan muiden ihonhoitotuotteiden hoitavat ainesosat.

Öljytön.

Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin vapauttajia, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita."

Mun mielestä tää tuote tekee sen, minkä lupaa. Mun iho on tosi heleä ja hyvinvoiva koko ajan. Tykkään siitä, ettei Lumene käytä tuotteissaan formaldehydin vapauttajia! Formaldehydin vapauttajat siis nimensä mukaisesti vapauttaa tuotteeseen formaldehydiä, eli kun tuote on noin puolessa välissä, se saattaa aiheuttaa allergisen reaktion. Formaldehydille allergiset saavat reaktion heti kylläkin.

Jos haluat kokeilla hyviä, kosteuttavia tuotteita, suosittelen kokeilemaan tätä comboa! Kommentoi mitä tykkäät näistä tuotteista, jos olet niitä jo käyttänyt! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan