MARSAANA WELLNESS DAY

perjantai 4. marraskuuta 2016

Kävin eilen Kauneustuben tyttöjen kanssa Marsaanassa tutustumassa uusiin tuotteisiin. Kyseessä oli siis Marsaanan Wellness Day, joka järjestetään keväisin ja syksyisin. Paikalla oli monien brändien edustajia, kuten Exuviancen, Beauty Blenderin, Vidal Sassoon, Specsaversin, Acon yms.

eos lip balm

En ollut koskaan aikaisemmin käynyt kasvojen skannauksessa, joten oli mielenkiintoista nähdä miten ihoni oikeasti voi. Lisäksi oli kiva saada kolleegalta rehellinen mielipide mihin tulisi kiinnittää huomiota ihonhoidossa. Maahantuojat antoivat paljon tuotteita testiin, joten nyt on paljon kirjoitettavaa blogiin! :)

exuviance

beautyblender, beauty pop up

wella hair

aco skincare

marsaana wellness day

Meikkien, ihonhoito- ja hiustuotteiden lisäksi oli paljon hyvinvointiin liittyviä uutuuksia. Mun suosikki ehdottomasti oli Roberts Berrien päivän marjasuositukset juotavassa muodossa! Ne olivat tosi hyviä ja jopa tällainen nirso tykkäsi! Yllättävätkin vaihtoehdot, kuten lakka-tyrni, olivat maukkaita. Näitä aion ostaa heti lisää kun näytteet loppuvat!

roberts berrie päivän marjat

medik8 c-tetra

Vaikka tuotteiden kotiin vieminen oli rankkaa, päivä kokonaisuudessaan oli ihana. Illan kruunasi Starbucks kahvittelut Niinan (meikkibeibi) ja Emilian (Emilia Nummelin) kanssa! Nää tytöt on kyllä ihan kultaa! <3

starbucks coffee frappucino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan