TÄSMÄTUOTTEET TALVI-IHOLLE

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Huomaan talvisin aina saman ongelman ihossani - se on erittäin herkkä ja kuiva. Ihoni on aloittanut taas joka vuotisen hilseilyn, joten joudun kiinnittämään enemmän huomiota siihen, millaisia tuotteita käytän.

Iho joutuu Suomen talvessa aika kovalle koetukselle. Ulkona on pakkasta ja sisällä lämmitys huutaa. Sen vuoksi on erittäin tärkeää pitää huolta ihosta. Talvisin  olisi hyvä käyttää tuotteita, joita ei tarvitse poistaa vedellä. Vesi kuivattaa ihoa ja poistaa ihon happokelmun, joka on ensimmäinen suoja  pakkaselta, ilmansaasteilta ym. Puhdistustuotteiden poistaminen vedellä iholta on helppoa ja jotkin tuotteet jopa vaativat sen. Sen vuoksi on hyvä löytää tuotteita, jotka suojaavat ja hoitavat herkkää ihoa. Olen löytänyt muutaman tuotteen Dermalogicalta, jotka ovat tarpeeksi hellävaraisia, mutta tehokkaita.

Dermalogica gentle gream exfoliant ultacalming serum concentrate barrier repair

Gentle cream exfoliant on naamion tapaan käytettävä kuorinta. Tuote levitetään kasvoille, annetaan olla noin 15 minuuttia ja pestään pois. Kuorinta ei sisällä rakeita, mikä tekee kuorinnasta hellävaraisen. Itse tykkään enemmän rakeettomista kuorinnoista, sillä rakeet ovat iholleni liian raastavia. Lisäksi tämä kuorinta kuorii ihoa syvemmältä sen sisältämän maitohapon ja salisyylihapon vuoksi. Rakeettomia kuorintoja saa myös muiltakin merkeiltä, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan myös muita. Kuorinta kannattaa tehdä maksimissaan kerran viikossa, koska talvella kuorintaa ei tarvitse tehdä usein.

Dermalogica gentle cream exfoliant

Ultracalming serum consentrate on emulsiomainen seerumi. Tämä rauhoittaa ihoa jo ensimmäisellä käyttökerralla, mutta säännöllisellä käytöllä olen huomannut, ettei ihoni herkisty niin helposti kuin ennen.  Seerumi kannattaa levittää iholle taputtelemalla, sillä muuten seerumin vaikuttavat aineet ovat kämmenissä. Seerumin jälkeen kannattaa laittaa kosteusvoide, sillä yksin seerumi ei ole riittävän kosteuttava. Rauhoittava seerumi sopii myös akneiholle erittäin hyvin, sillä se rauhoittaa tulehdusta.

Dermalogica ultracalming serum concentrate

Barrier repair nimensä mukaisesti korjaa ihon barriääriä eli ihon suojakerrosta (happokelmua). Voide on vedetön ja tulee kosteusvoiteen päälle. Jos olet joskus kuullut, että kannattaa laittaa vaseliinia poskille ennen ulos lähtöä pakkasella, niin tämä tuote toimii minun mielestäni samalla tavalla. Barrier repair ei kuitenkaan tuki ihoa millään tavalla, vaan suojaa ihoa tehokkaasti. Tätä voidetta jokaisen tulisi käyttää syksyllä ja talvella. Laitan tätä herneen kokoisen määrän poskille, nenälle, leualle ja otsalle. Tällaisia tehovoiteita on varmasti myös muilla merkeillä, mutta minulla ei ole kokemusta kuin tästä.

Dermalogica barrier repair

Ovatko nämä tuotteet sinulle tuttuja? Onko sinulla jotain vinkkejä talvi-ihonhoitoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan