10 X JOULULAHJA VAIMOLLE

torstai 1. joulukuuta 2016

Hyvää joulukuun ensimmäistä! Nyt voin virallisesti sanoa, että joulu on täällä. Joulun odotus on mielestäni ihan parasta aikaa. Rakastan joulukoristeita, riisipuuroa ja oikeastaan kaikkea mikä liittyy jouluun. Joulussa on kuitenkin pieni asia joka saa suurimman osan ihmisistä todella stressaantuneiksi, myös minut.

Nimittäin ne joululahjat.

Jos olet yksi onnekkaista, joka juuri sai veronpalautuksia, niin nyt on hyvä aika käydä ostamassa puolisolle lahja. Olen koonnut 10 kauneusaiheista lahjaideaa, jotka sopivat ihan varmasti kaikille. Kaikki tuotteet käyvät kaikille ihotyypeille ja ovat ns. varmoja lahjoja.

joululahja idea vaimolle

1. Urban Decay Naked Ultimate basics - paletti

Tämä luomiväripaletti on sellainen, jonka jokaisen kuuluisi omistaa. Luomiväripaletti sisältää kauniita mattapintaisia sävyjä, joista saa tehtyä niin arki- kuin juhlameikin. Värit sopivat myös aikuiselle iholle, juurikin luomivärien mattaisuuden vuoksi. Kaiken lisäksi pakkaus on ihan tajuttoman kaunis, joten olen varma, että lahjan saaja olisi ikionnellinen! Paletti taitaa maksaa sokoksella 55,90 € (hinnasta en ole täysin varma).

2.  Hajuvesi

Eikä mikä tahansa hajuvesi, vaan sellainen, joka puolisoltasi jo löytyy. Hajuvesien ostaminen ei ole, ainakaan minulla, yleensä se ensimmäinen tuote joka ostoskoriin päätyy. Jotenkin tuntuu, että rahaa löytyy kaikkeen muuhun, muttei hajuvesiin. Toki meitä on erilaisia :) Tutki puolisosi varastoja ja katso onko lempi hajuvesi loppumaan päin.

3. Päivävoide

Jokaisen tulisi käyttää jotain päivävoidetta. Mutta koska päivävoiteen valintaan vaikuttaa ihotyyppi, ihon toiminta, mieltymykset ym, on helpompi valita tuote, joka sopii kaikille. Environ AVST moisturiser 1 on voide, joka sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Voide sisältää matalan pitoisuuden A-vitamiinia, joka on tunnetusti ihon normalisoija ja ihon terveyden ylläpitäjä. Hintaa voiteella on noin 50 € ja jälleenmyyjät löydät täältä.

4. NYX Highlight & Contour Pro Palette

Tämä korostus ja varjostuspaletti on varma valinta, sillä se sisältää monta eri sävyä. Näin ei tarvitse miettiä oikeaa sävyä. Tällä paletilla voi myös tehdä silmämeikin. Lisäksi paletti on halpa, sillä sokokselta sen saa hintaan 26,50 €.

5. NYX Strobe Of Genius Illuminating palette

Highlighterit ovat nyt kovassa suosiossa, joten tämä kuuluu myös jokaisen vähänkään meikeistä kiinnostuneen/innostuneen meikkipakkiin. Tässä on myös hyvä puoli se, että värejä on niin paljon, ettei voi paljoa mönkään mennä. Sävyt sopivat myös luomiväreiksi, joten kyseessä on monikäyttöinen tuote. Sokoksella paletti maksaa 19,90 €.

6. Dermalogica Daily Microfoliant

Tämä kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, sillä se ei sisällä rakeita ja on näin ollen hellävarainen. Jokainen iho kaipaa kuorintaa, joten mikä olisikaan parempi lahja kuin laadukas kuorinta? Daily Microfoliant on jauhetta, joka sekoitetaan veteen ja siitä tulee vaahtoa. Kuorinnan voi ostaa netistä tai esim. Stockmannilta, hinta on 60,90 €.

7. Chanel irtopuuteri

Chanel poudre universelle libre on laadukas irtopuuteri. Irtopuuteri on kauniissa pakkauksessa ja kukapa ei itselleen haluaisi omaa chanelia ;) Translucent sävy sopii monelle ihon sävylle vaaleasta tummaan. Näitä myydään melkein kaikkialla selektiivisen kosmetiikan osastolla ja hintaa on noin 72 €.

8. Real Techniquesin Bold Metals 100 Arched Powder puuterisivellin

Tällä puuterisiveltimellä saa tehtyä oikeastaan kaiken - sivellin käy puuterin, aurinkopuuterin ja poskipunan levitykseen. Jos joku sivellin olisi mukava löytyä pukinkontista, niin se olisi tämä! Kaunis ulkomuoto on vielä iso plussa! Näitä siveltimiä saa Sokokselta ja hintaa on 24,90 €.

9. Lahjakortti

Tämä on aika tylsä valinta, mutta usein todella tarpeellinen. Mielestäni esimerkiksi S-ryhmän lahjakortit ovat käteviä, koska jos ei niin pidä meikeistä, sillä voi hommata jotain muuta. Vaikkapa suklaata, haha.

10. Lahjakortti hoitolaan tai kampaajalle

Yrittäjänä toivon tietenkin, että pienyrittäjiä tuetaan. Lahjakortti hierontaan, kasvohoitoon, jalkahoitoon tai kampaajalle on aina varma valinta. Jokainen meistä ansaitsee pienen hemmotteluhetken! Jos tiedät missä puolisosi käy hoidoissa ennestään, osta lahjakortti sinne. Tutussa paikassa on aina mukava käydä.

Mitä aiot ostaa joululahjaksi tänä vuonna? Tai mitä itse toivoisit saavasi? :)

* Postaus EI OLE yhteistyöpostaus, vaan tuotteet ovat minun omia ehdotuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan