KUUKAUDEN MUST HAVE - AQUIS® HIUSTURBAANI & KASVOJENPUHDISTUSLIINA

keskiviikko 21. joulukuuta 2016


Saako vielä toivoa joululahjoja? Meille on töihin tullut taas uusia juttuja, nimittäin AQUIS® hiusturbaaneja ja kasvojenpuhdistusliinoja. Aluksi ajattelin, etten tarvitse erillisiä hiuksille ja kasvoille tarkoitettuja pyyhkeitä, mutta nyt kun olen kuullut näistä tuotteista niin paljon hyvää, minun on saatava nämä.

Googletin tuotteet ja turbaanista kerrotaan näin:

Patentoitu hiusturbaani kuivaa hiukset nopeasti ja tehokkaasti. AQUIS® hiusturbaani on kudottu ainutlaatuista Aquitex® tekniikkaa käyttäen. Pehmeä lisse crepe materiaali imee vettä 6-8 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvilla. Turbaani istuu napakasti päässä kun kiepautat kankaan ympäri kerran tai pari ja kiinnität turbaanissa olevan silmukan niskaosassa olevaan nappiin. Turbaani imee hiuksista kosteutta niin paljon, että kuuman ilman käyttäminen hiuksia kuivattaessa ei ole tarpeen. Kun käytät AQUIS® hiusturbaania ja kuivaat hiukset viileällä tai kylmällä ilmalla, säästät hiustesi lisäksi aikaa ja energiaa. Muutaman pesun jälkeen huomaat, että hiukset tuntuvat terveemmiltä ja niissä on luonnollinen kiilto. Valmistettu hienolaatuisesta mikrokuidusta (80% polyester, 20% nylon). Pese ennen ensimmäistä käyttöä. Hienopesu nestemäisellä pesuaineella 40 asteessa. Ei valkaisu- tai huuhteluaineita. Koneellinen kuivaus miedolla lämmöllä sallittu.

Kasvojenpuhdistusliinasta kerrotaan seuraavaa:

Pidä huolta ihostasi. Ylellisen pehmeä, hellävaraisesti puhdistava ja kevyesti kuoriva liina yltää syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja nuorentaen kasvojesi ihon. Poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Sopii myös silmänympärysalueelle. Säännöllinen käyttö saa ihosi hehkumaan. Valmistettu teknisestä Aquitex materiaalista (80% polyester, 20% nylon). Kastele lämpimään veteen, purista ylimääräinen vesi pois ja pyyhi kasvoille levittämäsi puhdistusmaito tai öljy pois liinan avulla. Hienopesu 40 asteessa samanväristen kanssa, nestemäinen pesuaine. Ei klooria sisältävää valkaisuainetta. Ei huuhteluainetta. Koneellinen kuivaus keskilämmöllä sallittu. Ei silitystä.

Kuulostaa niin hyvältä, että ostan nämä varmaan itse, jos niitä ei kuusen alta löydy. AQUIS® hiusturbaani maksaa 39 € ja AQUIS® kasvojenpuhdistusliina 15,50 €. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan