LUONNONKOSMETIIKAN AARRE

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Minun on pakko myöntää - en kauheasti pidä luonnonkosmetiikasta. Mielestäni ne eivät ole yleensä riittävän tehokkaita ja usein haisevat aivan kauhealle. Luonnonkosmetiikasta voi löytyä aarteita, kuten kaikista sarjoista ja kategorioista muutenkin.

sante shine conditioner


Sain Kauneustuben miittibägistä Santen Shine Conditionerin, eli kiiltoa tuovan hoitoaineen, testiin ja aluksi olin varma, etten tule käyttämään tuotetta. Ai kauhee, ei saisi olla niin tuomitseva........ Kokeilin hoitoainetta kerran suihkussa ollessani ja yllätyin todella paljon miten hyvä hoitoaine on kyseessä. Olen nyt käyttänyt tätä aika paljon ja minun on pakko myöntää - tämä on yksi parhaista hoitoaineista mitä olen koskaan käyttänyt. Hiukseni ovat todella pehmeät suihkun jälkeen ja mielestäni hiusteni latvat voivat hyvin.

Googletin tuotteen ja Sante Shine Conditioner on Ruohonjuuren nettisivujen mukaan "asiakkaiden suursuosikki", enkä yhtään ihmettele miksi. Hoitoaine on myös vegaaninen, eikä se sisällä keinotekoisia väri- eikä hajusteaineita. Lisäksi hinta on lompakkoystävällinen, sillä hintaa sillä on vain 14,45€. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuotetta, vaikket muuten käyttäisikään luonnonkosmetiikkaa.

Mitä mieltä olet luonnonkosmetiikasta? Oletko kokeillut kyseistä hoitoainetta?

Muista käydä osallistumaan arvontaan, joka päättyy sunnuntaina 18.12! <3

*Tuote saatu blogin kautta. Postaus ei ole kaupallinen ja mielipiteet ovat omiani.

8 kommenttia:

 1. Oih tätä on kyllä pakko kokeilla :o
  Michaela
  http://halfwaythere2.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mä taas rakastan luonnonkosmetiikkaa ja suosin sitä enimmäkseen ihonhoidossa :) Santen tuotteet tuoksuu ihanilta! Mutta shampoita ja hoitoaineita en ole vielä luonnonkosmetiikasta kelpuuttanut... enkä ripsivärejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää varmaan perehdyttää itseäni enemmän luonnonkosmetiikan parissa! Muutamia tuotteita tuli testattua kosmetologikoulussa, mutta mikään ei vielä ole ollut tarpeeksi hyvä.. Paitsi nyt tämä :D

   Poista
 3. Luonnonkosmetiikassa on tullut monta hyvää tuotetta vastaan ja ajatuksena ehdottomasti kannatan. Usein vain sitten käytäntö on muuta ja tulee ostettua perinteistä kosmetiikkaa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein itse ostan synteettisesti tehtyä kosmetiikkaa, se vaikuttaa mielestäni turvallisemmalta :) Pitää kuitenkin perehdyttää itseä enemmän luonnonkosmetiikan suhteen!

   Poista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan