NYX COSMIC METALS

torstai 15. joulukuuta 2016

Olimme toissapäivänä pikkusiskoni kanssa Helsingissä viettämässä päivää. Aina kun olen siskoni kanssa, jotenkin sekoan. Ihan totaalisesti. Kun menen yksin kaupoille, en ostele helposti uusia juttuja, mutta toissapäivänä en vain voinut hillitä itseäni. Jotenkin siskollani on huono vaikutus minuun tässä asiassa. 

NYX cosmic metals

Ostin Stockmannilta NYX:in pisteeltä Cosmic metals - sarjasta kolme erilaista huulilakkaa. Jos minulla olisi rajattomasti rahaa, olisin ostanut kaikki värit ja paljon muuta. Valitsin seuraavat sävyt:

• 07 Electromagnetic - Turkoosiin taittava, kaunis tummanvihreä sävy. Tämä on sellainen, mitä tuskin tulen helposti käyttämään muualla kuin tutoriaaleissa, mutta tämä oli vain PAKKO saada!
• 08 Speed Of Light - Tämä on näistä sävyistä maltillisin, kaunis ruusukultainen oranssi. Tämä taitaa olla näistä suosituin sävy. 
• 05 Asteroid Aura - Kaunis violetti, joka joissain valoissa taittaa hieman kultaiseen. Ihan superkaunis sävy!


Vielä minulla ei ole muuta sanottavaa, kuin että nämä ovat niin kauniita! En ole kokeillut näitä edes huulille, joten pysyvyydestä en osaa sanoa. Uskon kyllä, että nämä ovat samaa sarjaa kuin NYX:in muutkin huulilakat - eli täydellisiä.

Oletko kokeillut kyseisiä huulilakkoja? Mikä on sinun lempisävysi?

ps. Kävimme eilen katsomassa Rogue One: A Star Wars Story:n leffateatterissa. Se oli UPEA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan