TOP 5 HUULIPUNAT

tiistai 20. joulukuuta 2016


Vuoden 2016 aikana olen käyttänyt suhteellisen vähän eri huulipunia, vaikka niitä on kertynyt paljon laatikkoon. On kuitenkin viisi punaa, joita olen käyttänyt eniten ja joista on muodostunut ehdottomia suosikkeja. Punat eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

NYX LIP LINGERIE 10 TEDDY

Tätä Nyxin liquid lipstickiä olen käyttänyt todella paljon kuluneen vuoden aikana. Tämä on sellainen puna, jota käytän AINA. Koska huulipuna on sävyltään tummanruskea, se ei ole tylsä valinta. Ja koska 90-luku on vahvasti muodissa, tämä on myös erittäin muodikas (olenhan niin fashion hahahahahahah). Tämä on ehdottomasti suosikkini tällä hetkellä! Pidän punan koostumuksesta, tätä on helpoo levittää ja pysyy huulilla kuin synti. Ainoa huono puoli tässä on se, että jos tätä kerrostaa, huuliin tulee ikäviä kikkaraisia.


ESSENCE LONGLASTING LIPSTICK 14 ADORABLE MATT!

Käytin tätä vadelmanpunaista huulipunaa kesällä paljon. Tämä Essencen huulipuna on noussut suosikikseni sen värin, koostumuksen ja pysyvyyden takia. Lisäksi Essencen huulipunissa hintalaatusuhde on kohdillaan, sillä huulipunat ovat erittäin halpoja. Tämä on ensimmäinen Essencen huulipunani, joten siksi tällä on myös paljon tunnearvoa. Mielestäni tämä sopii ihonsävyyni hyvin - tekorusketuksen kanssa tai ilman.

ESSENCE LONGLASTING LIPSTICK 14 ADORABLE MATT!

MAC MATTE LIPSTICK KINDA SEXY

Kinda sexy on kaunis, oranssihtava nude puna, jota käytin paljon mm. koulussa. Tämä on kaunis arkipuna, mutta sopii myös juhlaan hyvin. Tykkään MAC:in huulipunista ja minulla on niitä tällä hetkellä 7 erilaista, mutta tämä kyseinen sävy on tällä hetkellä suosikkini. Nämä pysyvät hyvin, mutta ainoa miinus on se, että nämä ovat minulla aina hampaissa.

MAC MATTE LIPSTICK KINDA SEXY

MSCHIC LIPCHIC I LOVE U

Tutustuin MSCHIC - sarjaan kosmetologikoulussa. I love U on kaunis nudepuna, joka tuntuu todella hyvältä huulilla. Tämä on sellainen marjapuuron värinen, jota etsin yhdessä vaiheessa pitkään - väri on mielestäni todella kaunis. MSCHICin huulipunat ovat myös hoitavia, eikä ne sisällä talkkia, parabeeneja eikä hajusteita. Täydellinen arkipuna siis!

MSCHIC LIPCHIC I LOVE U

NYX FULL THROTTLE LIPSTICK 01 CON ARTIST

Viimeisenä uusin punani top-listalta. Ostin tämän vasta syksyllä, mutta olen käyttänyt tätä paljon. Etsin tämän sävyistä punaa todella pitkään ja olisin ostanut MAC:in Sin-sävyn, jos sitä olisi ollut saatavilla sillä hetkellä. Onneksi löysin tämän, sillä Nyxin punat ovat laadukkaita ja puolet halvempia kuin MAC:in punat. Pidän mattapunista ja tässä on hyvää se, ettei se kuivata huulia niin paljon. Tämä on vain kaikinpuolin täydellinen puna! 

NYX FULL THROTTLE LIPSTICK 01 CON ARTIST

Onko jokin näistä sinunkin suosikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan