ANASTASIA BEVERLY HILLS - MODERN RENAISSANCE

sunnuntai 22. tammikuuta 2017



Vihdoin sain tämän omakseni! Olen ihastellut tätä Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance - palettia jo pitkään. Paletissa on niin kauniita punaisen eri sävyjä, sekä myös neutraalimpia sävyjä, joten kyseessä on monikäyttöinen tuote. Lisäksi luomiväreissä on mielettömän hyvät pigmentit, joka kostautui ensimmäisellä kokeilukerralla. Laitoin nimittäin hieman liikaa alkuun. Näitä luomivärejä suosittelen laittamaan aluksi vähän ja tummentamaan pikkuhiljaa. Onneksi luomivärejä oli helppo häivyttää, joten kokonaisuus on todellakin aika 5/5. Vielä en ole huomannut paletissa mitään vikaa, mutta tosiaan olen tätä vain kerran kokeillut.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun pääsen käsiksi Anastasian luomiväreihin. Katselen tätä ihastellen, sillä tässä kokonaisuus on niin upea. Kaikki sävyt ovat kauniita, vaikkakin Golden Ochre ja Raw Sienna eivät saa niin suuria ilonriemahduksia minussa aikaan. Tällä saa niin perus arkimeikin kuin värikkään juhlameikinkin aikaan. Lisäksi paletti on sopivan kokoinen. Se ei ole liian iso, joten mahtuu hyvin meikkilaukkuun mukaan. Pakkaus on muuten samettia, mikä yllätti minut! Ja onhan tuo nyt erittäin söpön värinenkin.


Lupaan miehelleni, etten sekoile enää niin paljon uusien meikkien suhteen! Eli julistan pienimuotoisen ostolakon nyt. Katsotaan kauan kestää, hehe. Huomenna näytän millaisen meikin sain tällä aikaan, joten pysy kuulolla :)

Oletko kokeillut kyseistä palettia? Miltä vaikuttaa?

6 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mutta näyttää upean erilaiselta paletilta. :)

  VastaaPoista
 2. Paletti on kyllä superupea! Olen miettinyt ostoa monesti, mutta todennut, että minulla ei ehkä olisi sille niin paljon käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi ihana! Mulle tää nousi suosikiksi nyt kun tänäänkin tein tällä silmämeikin! :)

   Poista
 3. Mää niin haluan tän ♥_♥ *syvä huokaus*

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan