DIY HERKÄN IHON NAAMIO PUHTIKAURALLA

keskiviikko 18. tammikuuta 2017
Tiesitkö, että kaura rauhoittaa suolistoa? Näin ollen voidaan olettaa kauran myös rauhoittavan herkkää ja punoittavaa ihoa. Kauraa on käytetty jo vuosituhansia ihonhoidossa helpottamaan ihosairauksia sekä rauhoittamaan ja uudistamaan ihoa. Kaura on hyvä atooppiselle ja herkälle iholle, mutta sopii näin talvella ihan jokaiselle ihon kunnolle.

Puhtikauraa voi käyttää ruuanlaiton lisäksi myös naamiona. Puhtikaura sopii nimenomaan naamioksi, sillä se on jauhetta, joten se ei kuori ihoa ollenkaan.

HERKÄN IHON KAURANAAMIO

1 rk Puhtikauraa
4 rk haaleaa vettä (tai niin paljon, että naamio on semijuoksevaa)

Naamio kannattaa olla hieman juoksevaa. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei naamio sotke liikaa. Levitä naamio joko siveltimellä (vanha meikkivoidesivellin käy myös) tai sormilla. Levitä naamio myös kaulalle. Anna naamion vaikuttaa niin kauan, kunnes näytät Ihmenelosten Möykyltä, eli noin 15 min - 30 min.

Poista naamio ensin kaapimalla ylimääräinen naamio pois iholta esimerkiksi lusikalla tai jollain lastalla. Sen jälkeen huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Laita naamion jälkeen iholle  kasvovettä ja kosteusvoidetta. Käytä naamiota kerran viikossa tai tarpeen tullen.

Teetkö paljon kosmetiikkaa itse?

*Yhteistyössä Heartbeats - Hyvän Mielen Median kanssa, Puhtikaura saatu sitä kautta.


2 kommenttia:

  1. Aika hauska idea! :) Mistä puhtikauraa voi hommata ja minkä hintaista se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä saa ihan prismoista ym ja maksaa noin 10€ :) Tosi monikäyttöinen tuote!

      Poista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan