JEFFREE STAR HAALINTA

torstai 12. tammikuuta 2017
Tilasin ennen joulua oletkaunis.fi neljä Jeffree Starin tuotetta. Muistin juuri viime hetkillä, että Kauneustubella oli alennuskoodi, joten käytin sen luonnollisesti hyväkseni. Vaikka postilla on viime aikoina ollut hieman ongelmia, sain kaikki tilaamani paketit ennen joulua. Tilasin seuraavat tuotteet:

• Jeffree Star Skin Frost sävyssä Ice Cold
• Jeffree Star Lip Ammunition sävyssä Unicorn Blood
• Jeffree Star Velour Liquid Lipstick sävyssä Androgyny
• Jeffree Star Velour Liquid Lipstick sävyssä Posh Spice

Kuten kaikkien muidenkin, myös minun Skin Frost highlighter on aivan jäätävän kokoinen! Tuotteessa on hyvä pigmentti ja sopii kalpealle iholleni täydellisesti. Vielä en ole päässyt leikkimään tällä niin paljoa, sillä yhtäkkiä laatikkoihini on ilmestynyt muutama muukin uusi highlighteri... Muuten en olisi tätä hommannut, mutta nyt kun sai alennuksesta...............:)

Lip Ammunition yllätti minut hieman negatiivisesti. Luulin tilaavani kaikki kolme sävyä Velour Liquid Lipstickinä, mutta enpä näköjään. Alkupettymyksen jälkeen olen kuitenkin tyytyväinen, että tilasin vahingossa myös huulipunan, sillä tämä on hyvä! Koostumus on pehmeä ja huuliin tulee hyvin pigmenttiä. Tämä ei kuivata ollenkaan huulia ja Unicorn Blood on sävynä ihana! Täydellinen tumma puna, juurikin tumman veren värinen hehe. Ehkä tästä tuleekin suosikkini?

Velour Liquid Lipstickit ovat myös I-H-A-N-I-A! Andorogyny on tumman marjapuuron värinen ja Posh Spice on sellainen harmaanruskea. Nämä kuivuvat mataksi suht nopeasti, eivätkä saa ainakaan minun huuliani tuntumaan liian kuivilta. Nämä kaksi sävyä sopivat keskenäänkin, jos haluaa tehdä ombrehuulet. Ja kuten muillakin, myös minun velour liquid lipstickini haisevat pahalle! Posh Spicen hajusta minulle tuli mieleen perusvoiteet, mitä käytetään atoopikoiden iholle, ja Androgyny haisee sellaiselle kitkerälle mustaviinimarjalle. Nämä eivät kuitenkaan ole niiiiiiin pistäviä hajuja kuin olisin luullut. Palaan kuitenkin haistelemaan tuotteita kun olen täysin parantunut flunssasta :)


Oletko kokeillut Jeffree Starin tuotteita? Mitä tykkäät?

10 kommenttia:

 1. En ole testannut, mutta jännältä vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanilta vaikuttaa, varsinkin huulituotteet.

  VastaaPoista
 3. En ole kokeillut yhtäkään tuotetta, mutta houkutus on suuri! Skin frost voisi olla kiva, sillä se on niin erilainen muihin highlightereihini verrattuna :) Androgyny on myös ollut himotusten listalla jo hetken. Katsotaas, jos ne joskus päätyisivät tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan! Skin frost on just tosi kiva ja siitä saa hirveesti hyviä sävyjä (ainakin youtuben mukaan)! Jään odottelemaan blogipostaustasi :)

   Poista
 4. Oon kyllä noista Jeffree Starin liquid lipeistä haaveillut, vaikka itse Jeffree Starista onkin kuullut kaikkea kyseenalaista enkä ole ihan varma, haluanko häntä hänen tuotteitaan ostamalla tukea. Videoita tulee silti aina välillä katseltua!

  http://pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on vähän hankalia juttuja... Mutta uskon hänen olevan sellainen vaan julkisuudessa, koska se saa ihmiset provosoitumaan ja sellainen myy hyvin. Tuotteet kuitenkin ovat hyviä, joten kannattaa niitä kokeilla! :) Jään seuraamaan blogiasi, jos vaikka innostut kokeilemaan!

   Poista
 5. Toi Ice cold-korostuspuuteri houkuttas niin kovasti! Eikä nää ihanat kuvat auta yhtään asiaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan