LOVE ME DO JANUARY FAIR

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Love Me Do - häämessut järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla kaksi kertaa vuodessa. Olin itse messuilla mukana aikalailla tasan vuosi sitten meikkaamassa muotinäytökseen malleja. Etelä Suomen Kosmetologikoulu, eli koulu jossa opiskelin kosmetologiksi, on ollut mukana ainakin vuosi sitten tammikuussa ja nyt viime viikonloppuna, eli 22.1.-23.1.2017. 

Messuilla oli taas paljon näytteilleasettajia, joilla oli tarjottavana ihania hääjuttuja! Pidän siitä, että messut eivät ole liian isot, sillä silloin ehtii tutustua mahdollisimman moniin asioihin. Tänä vuonna mukana oli myös paljon boheemeja vaihtoehtoja niin häämekoissa kuin valokuvauksessakin. Tietenkin messuilla näkyi myös perinteisiä pukuja ym. Messujen parhaimpia puolia on se, että ei ole sisäänpääsymaksua. Näin jokainen häitään suunnitteleva tai häistä haaveileva voi käydä nauttimassa messutarjonnasta.


Tänä vuonna olin taas meikkaamassa malleja sunnuntaina, vaikken enää kosmetologiksi opiskelekaan. Meikeissä oli paljon violettia, vaaleanpunaista ja oranssia mukana, ja tässä muotinäytöksessä haettiin enemmän hempeää lopputulosta. Viime tammikuussa meillä oli Gatsby-teema, joten nyt oli mukava tehdä vähän yksinkertaisempia meikkejä. Päivä oli hyvin järjestetty, ja viime vuoteen verrattuna oli jotenkin rennompi tunnelma. Meitä oli mukana yhteensä kuusi meikkaaja, joten missään vaiheessa ei tullut kiirettä. Kaikki sujui hyvin, joten siitä iso plussa Mira-Eliselle, entiselle meikin opettajalleni, sekä muotinäytöksen järjestäjille! Meikkikeikkoja olisi kiva saada lisää, sillä tämä on juuri sitä, mitä työkseni haluan tehdä.Messut olivat taas erittäin onnistuneet! Kävitkö itse messuilla? Mitä pidit?

4 kommenttia:

 1. Oi että, ihanan näköiset messut ja hyviä kuvia oot ottanu! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mua harmittaa, että messut menivät sivu suun. Täytyy ensi kerralla mennä :) Tosi kaunis meikki mallilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokakuussa taitaa olla seuraavan kerran :) Kiitos! <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan