LUXUSTA KASVOILLE - BOBBI BROWN EXTRA REPAIR NOURISHING MILK

maanantai 9. tammikuuta 2017




Ennen kuin aloin käyttämään Environin tuotteita, etsin apua erittäin kuiville kasvoilleni. Talvisin  ihoni, varsinkin otsani ja nenäni, hilseilee paljon. Ennen häitäni talvella 2015 löysin samaiseen ongelmaan avun Bobbi Brownilta, joten uskalsin viime marraskuussa suunnata heidän pisteelleen Stockammille. Suunnittelin jo ostavani Bobbi Brownin Extra Treatment Lotionin, mutta päätin kokeilla heidän uutuustuotetta - Extra Repair Nourishing Milkiä.

Bobbi Brown Extra Repair Nourinshing Milk sisältää oliivi-, seesami-, manteli- ja jojobaöljyjä, mutta on silti koostumukseltaan kevyt. Sitä tulee levittää kasvoille seerumin jälkeen, ja jos iho on todella kuiva, voi tämän päälle laittaa vielä kosteusvoiteen. Itse en kuitenkaan kokenut tarvetta sille. Tuotetta suositellaan käytettävän yövoiteena, sillä ihon uusiutuminen tapahtuu öisin.

Tämä saa ihon näyttämään ja tuntumaan erittäin hyvältä ja kosteutetulta. Joten jos omistat hilseilevän ja kuivan ihon, suosittelen kokeilemaan tätä. Minun ihoni ei muuttunut rasvaisemmaksi tai öljyisemmäksi tätä käyttäessä, vaan oli nimenomaan ravitun tuntuinen. Hinta on tällä ainoa huono puoli, sillä itse taisin muistaakseni maksaa tästä 98 €. Onneksi tuote säilyy avattuna kaksi vuotta.

Oletko kokeillut kyseistä tuotetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan