SUOSIKKI HAJUVESI - YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Olen todella huono hajuvesien suhteen. En koskaan osaa mennä etsimään ja tuoksuttelemaan hajuvesiä, vaan menen pitkälti suositusten ja mainosten mukaan. Usein myös röyhkeästi menen hakemaan kaupasta sen hajuveden, mitä joku tuttuni käyttää. Jos siis tuoksu miellyttää minua. En myöskään koskaan osaa kertoa mille hajuvesi tuoksuu, jos minua pyydetään analysoimaan sitä. Tietenkin minullakin on jokin haju siitä, esimerkiksi onko tuoksu vaniljainen tai kukkainen. Tiedän myös sen, että hajuvedet muuttuvat ihmisten ihoilla ihon pH:n vuoksi. Itse en juuri koskaan kuitenkaan suihki hajuvettä suoraan iholle, vaan vaatteille.

Sain jouluna appiukoltani lahjaksi uuden hajuveden. Kaikki hajuveteni alkoivat olemaan lopuillaan, joten tämä tuli todellakin tarpeeseen. Yves Saint Laurentin Black Opium on ollut mainoksissa nyt paljon, joten menin ennen joulua tuoksuttelemaan sitä. Mielestäni tämä hajuvesi on enemmän sellainen talvikäyttöön sopiva, sillä se on suht "tumman"tuoksuinen. Voiko hajuvesistä sanoa niin? Tämä ei kuitenkaan ole niin vahva ja voimakas tuoksu, joten mielestäni se sopii ikäiselleni hyvin. Pidän myös hajuveden ulkomuodosta - musta ja ruusukulta toimii aina. Eleven.fi sivuilla tuoksusta sanotaan seuraavaa:

Yves Saint Laurent Black Opium EdP on asenteikas hajuvesi, joka mullistaa tuoksumaailman - aivan kuten sen edeltäjä, klassinen Opium teki 70-luvulla!
Glamrokkia henkivä tuoksu säväyttää kukkaisilla groumand-vivahteilla, joiden sydämessä on adrenaliinipiikin tuova musta kahvi. Säteilevät ja naiselliset valkoiset kukat sekä sensuellin makea vanilja muodostavat viettelevän kokonaisuuden, joka kuljettaa mielen ekstaasin partaalle. Lakritsi sekä setrin ja patsulin syvät, puiset sävyt tuovat tuoksulle salaperäistä eleganssia.
Uskalias? Ehkä. Addiktoiva? Ehdottomasti!
Lanseerattu 2014.

Tuoksu

Alkutuoksu
Päärynä, appelsiininkukka ja rosépippuri.
Sydäntuoksu
Musta kahvi, jasmiini ja lakritsi.
Pohjatuoksu
Vanilja, patsuli ja setripuu.
Hehe, en tiennytkään, että hajuvesissä on alku-, sydän- ja pohjatuoksut :D Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää! Hajuveden mukana tuli myös pieni vartalovoide mukana. En koskaan osta näitä hajuvesivoiteita, sillä ne eivät ole usein tarpeeksi tehokkaita. Tämä voide kuitenkin oli mukava yllätys. Voide tuoksuu hyvälle ja se levittyy hyvin. Lisäksi se on kevyttä, eikä tunnu raskaalta iholla. Voide sisältää kevyesti kimalletta, joten se tuo kivan lisän. En kuitenkaan käyttäisi tätä koko vartalolle, mutta ehkä olkapäille/decolteelle tuomaan hieman kimallusta esimerkiksi juhliin. Pidätkö sinä näistä lahjapakkauksissa mukana tulleista voiteista?

Pliis onhan täällä joku joka on yhtä huono hajuvesissä? Kerro mikä on sinun suosikkisi tällä hetkellä?


4 kommenttia:

 1. Mä olen myös huono analysoimaan hajuvesien eri tuoksunuotteja ja saatan ostaa samoja hajuvesiä, kuin tuttuni :D Rakastan ylikaiken vaniljaisia tuoksuja ja huomaan pitäväni voimakkaan tuoksuisista hajuvesistä. Tällä hetkellä olen pohtinut Dior Poison Girl -tuoksun hankkimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin mennä nuuhkimaan tuota Dioria! :) Ihana kuulla, että jollain muulla on kanssa tällainen samanlainen piirre :D

   Poista
 2. Voi tätä hyvin sanoa tummaksi, itselleni ehdottomasti tämän vuoksi myös enemmän talvituoksu. ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan