OLIN MUKANA HYVÄNTEKEVÄISYYDESSÄ w/ BROTHER CHRISTMAS

tiistai 7. maaliskuuta 2017
Olin tuossa taannoin Timma.fi kautta Brother Christmasin järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumassa Töölöläisessä palvelutalo Kantin pysäkissä. Siellä oli vanhuksille järjestetty laskiastapahtuma, jonne sai tulla kaikki alueen vanhukset. Olin siellä lakkailemassa kynsiä, johon lakat sponsoroi Treat Collection. Vanhuksille oli myös järjestetty ruokailu, hiustenleikkuuta, lasten lauluesitystä ja runonlausuntaa. Päivä oli mielestäni aivan mahtava! Vanhukset olivat ihania ja oli huippua olla mukana tässä. 

Brother Christmas haluaisi, että joulu olisi joka päivä. Ihan tajuttoman upeaa mielestäni. En ollut kauheasti ottanut selvää hänen puuhistaan, mutta tiesin pääpiirteittäin mistä on kyse. "Pukki sanoi vaan, että haluaa tuoda meille iloa ja auttaa. Ne sanat tuntuivat paremmalta kuin moni kommentti pitkään aikaan. " (Lainattu brotherchristmas.fi) Brother Christmas siis tekee siis hyväntekeväisyyttä esimerkiksi lapsille ja vanhuksille . Juuri katsoin, että hän oli yhdessä Westpro4U:n kanssa Turun yliopistollisessa keskussairaalassa syöpää sairastavien lasten luona viemässä leluja. Arvostan todella paljon, että joku tekee näin hienoja asioita! Pienillä asioilla on niin suuri merkitys.

Kiitos Brother Christmas, Timma, Treat Collection, Oton soppa, vapaaehtoiset ja Palvelutalo Kantin Pysäkki mukavasta päivästä!

Mikä on mieleenpainuvin asia, minkä tiedät Brother Christmasin tehneen?

*Kuvien julkaisuun on saatu lupa.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun olit tällaisessa toiminnassa mukana! Näitä kun järjestettäisiin vanhuksille enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää oli kyllä ihanaa! <3 Ehdottomasti pitäisi useamman tahon järjestää!

      Poista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan