UUDET HIUKSET

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017Viikko sitten keskiviikkona kävin pitkästä aikaa kampaajalla. Olen viime aikoina potenut aikamoista hiuskriisiä, joten oli vihdoin ja viimein aika käydä päivittämässä kuontalo uuteen uskoon. Hiukseni ovat olleet makuuni liian lämpimät, eikä niissä ole ollut mitään kunnon leikkausta. Haluan kasvattaa hiukseni pitkiksi, mutta pidän myös tästä lyhyemmästä tukasta. Hiukseni ovat ihan hyvässä kunnossa, vaikka olenkin niitä aika paljon vaalentanut. Tietenkin latvat ovat hieman kärsineet.

Kävin Kampaamo Pesula 2 - nimisessä kampaamossa Helsingin Töölössä, jossa kampaajanani toimi hiusmuotoilija Johannes Yrjö. Johannes on monen tunnetun suomalaisen tubettajan luottokampaaja ja  hänen instagramminsa on täynnä upeita luomuksia. Tiedän hänet ystävieni kautta myös, joten uskalsin mennä hänen käsittelyynsä. En ollut ihan varma mitä hiuksilleni haluan, joten annoin oikeastaan vapaat kädet. Päädyimme kuitenkin nyt alkuun tekemään vain kevyen muutoksen hiuksiin, ettei rupea kaduttamaan. Tyveen tehtiin bayalage-tekniikalla vaalennus ja pesupaikalla hiukseni sävytettiin kylmemmän sävyisiksi. Muutos ei ole kovin iso, eikä se silloin haitannut, mutta nyt viikon jälkeen kaduttaa etten tehnyt mitään suurempaa muutosta. Varasin kuitenkin pääsiäisen alle uuden ajan, joten ehkä silloin teemme hiuksilleni jotain isompaa!

Kuvasin sinä päivänä myös My Day - videon Youtube kanavalleni ja video näät tästä alta. En vielä ole kovin hyvä kuvaamaan tällaisia videoita, mutta ehkä alan tästä lähin näitä enemmän kuvaamaan, jos nämä alkavat ihmisiä kiinnostamaan.


Onko sinulla vakiokampaajaa? Mitkä ovat sinun tämän hetkiset hiusunelmat?

6 kommenttia:

 1. Kiva video ja ihana tukka! Millä kuvasit videon? Kivaa päivää :)

  https://siirikiviharju.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kuvaan mydayt Canon powershot G7X Mark II kameralla, voin suositella! Samoin sinulle! :)

   Poista
 2. Hiuksesi näyttävät kyllä ihanalta♥ iteki tykkään pitkistä hiuksista, mut nyt tuli leikattua lyhyeksi ja on se kyl kivaa vaihtelua olla välil lyhyempi.
  Tykkäsin ite videosta :)


  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tää on kyllä ihana, haluisin vaan osata enemmän tehdä näille jotain... Kannattaa käydä katsomassa Milabu youtubessa, hänellä on hyviä hiustenlaitto videoita! Kiva kuulla! :)

   Poista
 3. Kiva video, kiitos että jaoit päiväsi.. ihana tukka tuli <3
  Pakko vielä mainita että hämmästyin tuota pesukone piiloa :D hyvä idea pieniin tiloihin!

  T: Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Joo, se hämmästytti myös mut kun näin sen ekan kerran :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan