EVO SMOOTH - PEHMEYTTÄ JA HALLITTAVUUTTA HIUKSILLE

torstai 20. huhtikuuta 2017

EVO smooth

Evo oli ennen TÄTÄ tapahtumaa minulle aivan uusi sarja. Evo on innovatiivinen, yksilöllinen ja suoraselkäinen ammattilaisille tarkoitettu hius- ja kauneustuotteiden valmistaja, joka kertoo totuuden. Evo-tuotteet ovat tarkoitettu vain kampaamoihin, mistä kuluttajat voivat ostaa niitä itselleen. Tuotteita myydään myös ainakin Helsingin keskustan Stockmannilla. Evo pyrkii kierrättämään ja pienentämään hiilijalanjälkeä ostamalla päästöoikeuksia ja käyttämällä markkinoinnissa kierrätettyä materiaalia. Lisäksi kaikki evo-tuotepakkaukset ovat 100% kierrätettäviä. Evon uusin kamppanja on nimeltään free your mind & your hair will follow - vapauta mielesi & hiuksesi seuraavat. Aika hauska mielestäni.

Ihastuin tuotteiden ulkomuotoon ja yksinkertaisuuteen, sekä siihen, miten hauskoja tekstejä pullojen kyljissä on.  Evosta huokuu raikkaus ja aitous - aitous on arvo, jota ainakin itse kannatan erittäin vahvasti. Evo on lanseerannut uuden Smooth-linjan, jonka tuotteiden sanotaan siloittavan, vahvistavan sekä tekevän pörröisistä, kurittomista ja käsitellyistä hiuksista helpommin hallittavat. Kuulostaa aika hyvältä, eikö? Evo-tuotteet ovat kaikki gluteenittomia, sulfaanittomia ja parabeenittomia, kuten myös uusi evo smooth. Tuotteiden sanotaan sopivan kaikille hiustyypeille, sillä ne eivät latista hiusta ollenkaan.

Sain testiin mane tamer smoothing shampoon 300ml, joka on siloittava shampoo. Sen sanotaan puhdistavan ja vahvistavan hiuksia, sekä sen gluteenittomat proteiinit suojaavat hiusväriä. Tässä shampoossa - kuten muissakin evo smooth-tuotteissa - on aivan taivaallinen tuoksu! Jos et vielä tiedä, niin newsflash: minulle tuotteen tuoksu on ehkä jopa tärkeämpi kuin teho, hahahaha! (Kyseessä oli sarkastisesti kirjoittettu lause, vaikkakin tuoksu on tärkeä asia minulle) Tuoksu on mielestäni aika unisex, eli sopii niin naisille kuin miehillekkin. Tuotteen ovh on 27,00 €, eli aikalailla samoissa hinnoissa pyörii kuin muutkin kampaamoshampoot. Tykkäsin shampoon vaahtoisuudesta ja mielestäni se puhdisti hiukset ja hiuspohjan hyvin. En kuitenkaan tiedä, onko tämä shampoo minulle oikea, sillä pidän enemmän tuuheuttavista shampoista. Itselläni hiuspohja rasvoittuu erittäin nopeasti ja tämän jälkeen jouduin pesemään hiukseni normaalia nopeammin. Hiukseni eivät olleet tämän jälkeen lättänät, vaan nimenomaan pehmeät. Tämä saattaa ehkä kuitenkin paremmin sopia luonnonkiharalle ja OIKEASTI pörröiselle hiukselle.

Lahjapussissa oli myös mane tamer smoothing conditioner 300ml, hoitoaine, joka vahvistaa ja pehmentää hiusta. Sen sanotaan myös parantavan hiusten kiiltoa ja käsiteltävyyttä. Lisäksi se kontrolloi hiusten pörröisyyttä ja ehkäisee hiusvärin haalistumista. Tämä hoitoaine oli kyllä hyvä. Latvani ovat hieman karheat ihan kärjistä, joten tämä siloitti hiusta kivalla tavalla. Itse pidän korjaavista ja kosteuttavista hoitoaineista, joten tämä oli minulle aikaslailla nakutettu. Tykkäsin pumppupullosta, mutta hieman piti nähdä vaivaa, että sai tuotetta tulemaan ulos. Hoitoaine on meinaa niin paksua. Tässäkin tuoksu oli hyvä, mutta ei sovi herkkänenäisille, sillä tuoksut näissä tuotteissa ovat melko voimakkaat. Hoitoaineen ovh on 27,00 €, eli samanhintainen kuin shampoo. Yleensä hoitoaineet ovat paljon kalliimpia ja pienempiä, joten tuo on ehdottomasti hyvä asia! Tätä voisin ostaa lisää.

Lisäksi sain lockdown smoothing treatment 150ml hiuksiin jätettävän tehohoidon. Se siloittaa, selvittää takkuja ja pohjustaa muotoilua varten. Se myös pehmentää ja siloittaa hiuksia tyvestä latvoihin, hoitaa ja antaa kiiltoa helpottaen hiusten harjaamista ja vähentäen pörröisyyttä. Tätä piti laittaa erittäin varovaisesti! Ensimmäisellä kerralla laitoin tätä niin paljon, että hiukseni olivat ihan klimppiset. Tuotteiden annostelussa yleensäkin olen go big or go home-tyyppinen ihminen, mutta viimeistään tämä opetti, että liika todellakin on liikaa. Tätä tehohoitoa olen käyttänyt latvoissa ja mielestäni tämä on toiminut minulla hyvin. Tehohoito on aika paksua, eli uskoisin tämän toimivan hyvin myös erittäin pörröisellä hiuksella. Tuotteen ovh on 29,50 €. Tästä ei tullut WOW-efektiä, vaikka hyvä tuote onkin.

Oletko kokeillut evo tuotteita ja mitä mieltä olet niistä?


* Tuotteet ovat PR-näytteitä.
* Kursiivilla kirjoitetut kohdat ovat kopioitu markkinointilehtisestä.

8 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintosta kuulla brändin ekologisuudesta. Kiva, että kerroit siitä! Myös mua miellyttää yksinkertaiset pakkaukset. En oo ikinä kaivannut suurta koristeellisuutta käyttämissäni tuotteissa. Eihän ne pakkaukset oikeasti oo mitään muuta kun muovia ja väripigmenttiä. Kiitos myös tuotevinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään! :) Ja tottahan se on... Tykkään myös yksinkertaisuudesta pakkauksissa!

   Poista
 2. Tykkään tuosta shampoosta, vaikka mun hiukset ei kyllä silotusta kaipaa. Ei tee silti lasimaisista hiuksistakaan velttoja ja raskaita.

  VastaaPoista
 3. Mun hiuspehko on pörröstä tyyppiä. En oo koskaan kuullu Evosta, mut tätä vois kyllä kokeilla jos vaikka helpottais oman tukan käsittelyä. Ihan ok hintakin näillä tuotteilla on :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatusuhde on näissä kyllä kohdillaan! Kannattaa kokeilla, ehkä jos aloittaa shampoosta tai hoitoaineesta? :)

   Poista
 4. Olen nähnyt merkin purnukoita netissä, mutta itse tuotteet ovat täysin vieraita. Postauksesi myötä kiinnostukseni heräsi, sillä tykkään pestä hiukseni sulfaatittomalla shampoolla ja olen huomannut kampaamotuotteiden tekevän hiuksistani pehmeämmät ja sileämmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käyttänyt oikeastaan vaan kampaamotuotteita koko aikuisiän ja kyllä sen eron huomaa laadussa :) kokeile ihmeessä tätä tai evon muita shampoita! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan