HULLUJEN PÄIVIEN OSTOKSET

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Normaalisti kartan Stockmannin Hulluja Päiviä kuin ruttoa. Hullareilla käy mielestäni aivan liikaa ihmisiä ja päivät ovat nimensä mukaisesti hullut. Ensimmäisen kerran kävin Hullareilla Tampereella asuessani vuonna 2009 ja seuraavan kerran siitä kävin viime vuonna. Tampereella silloin vuonna nakki minulle jäi niin pahat traumat (siellä ei oikeasti pystynyt liikkumaan, kun ihmisiä oli niin paljon), etten vain pystynyt menemään Stockmannille Hullareiden aikaan. Yllätyin kuitenkin positiivisesti kun monen vuoden jälkeen kävin Helsingin liikkeessä Hullareiden aikaan ja pystyin liikkumaan suht normaalisti!

moroccan oil repair conditioner

batiste heavenly volume

Tänä vuonna kävin Tapiolan liikkeessä etsimässä Hobstar-laseja, mutta kaikki olivat menneet. Päätimme kuitenkin katsoa mieheni kanssa muuta valikoimaa, sillä olimme ensimmäistä kertaa Tapiolan uudessa Ainoa-kauppakeskuksessa käymässä. Ostin Hullareilta Moroccan Oil Repair hoitoaineen koossa 500 ml, kaksi pulloa Batisten heavenly volume kuivashampoota ja hammastahnaa.

Moroccan Oilin tuotteet ylipäänsä ovat minusta aivan mahtavia ja niissä tuoksu on taivaallinen! Hoitoainetta ei voi koskaan olla liikaa, minulla ainakin sitä kuluu aivan liikaa. Olen aikoinaan käyttänyt tätä kyseistä hoitoainetta ja päätin ostaa tämän isossa koossa. Moroccan Oil Repair hoitoaine on mielestäni hyvä hoitoaine, sillä se tuoksuu hyvälle, se pehmentää hiuksia ja tekee niistä mielestäni vahvemman oloiset. Jos minulla ei olisi entuudestaan niin paljon shampoota, olisin tähän kylkeen ottanut Moroccan Oilin Volume shampoon. Hoitoaine maksoi 27,50 €.

Minulla menee kuivashampoota ihan tuhottoman paljon, sillä haluan hiukseni olevan pöyhkeät. Lisäksi minulla rasvoittuu hiukset suht nopeasti, enkä halua pestä niitä päivittäin, joten kuivashampoota on AINA oltava laatikossa. Batisten kuivashampoot ovat mielestäni erittäin hyviä, nimenomaan tämä Heavenly Volume. Tämä jättää hiukset puhtaantuntuiseksi, eikä ollenkaan karheaksi. Kuivashampoot maksoivat 6 €/kpl.

Hammastahnasta ei varmaan tarvitse kertoa erikseen...:D Sitä tarvitsee aina ja ostan hammastahnat aina alennuksesta.Lauantaina päätin kokeilla onneani ja käydä vielä Helsingin keskustan liikkeessä katsomassa onko Hobstarin laseja vielä jäljellä. Noh, ei ollut. Lasit kuulemma menivät kaikki keskiviikkona klo 11 mennessä. Onneksi tällaisia kristallilaseja saa suht halvalla muualtakin, eikä tämä minulle mikään iso menetys ole. Rahaa kuitenkin paloi vielä 35,90 €, sillä ostin Urban Decayn Full Spectrum luomiväripaletin. Full Spectrum paletissa on yhteensä 21 (!!!) eriväristä luomiväriä. Halusin paletin, jossa on paljon kirkkaita värejä, sillä haluan oppia tekemään kaikkia erikoisia meikkejä. Jos vaikka ensi vuonna pääsisi Nyxin kilpailussa Top30 :) Full Spectrum paletissa ei ole yhtään ainutta väriä, mikä ei kiehtoisi - paletti vaikuttaa värien puolesta täydelliseltä! Varsinkin sävy Warning pisti silmään heti (ylhäällä toinen vasemmalta). Olen kuullut, että tässä paletissa sävyt eivät ole pigmenttisiä, mutta nopean kokeilun jälkeen en huomannut, että näin olisi.  Saa kuitenkin nähdä kokeilussa miten hyvä tai huono paletti on.

Kävitkö sinä tänä vuonna Hullareilla? Mitä ostit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan