PARHAAT SIVELTIMET MEIKKAAMISEEN

tiistai 18. huhtikuuta 2017

parhaat siveltimet meikin tekoon

Fakta on se, että hyvät siveltimet tekee myös meikistä paremman. Hyvä sivellin ei välttämättä tarkoita kallista - itse olen hommannut suurimman osan siveltimistäni alennuksesta. Viime aikoina olen alkanut enemmän kiinnittämään hyviin siveltimiin huomiota myös ihoni kunnon takia. En enää pysty sietämään huonolaatuisia siveltimiä, jotka raapivat ihoa. Kerroin videon muodossa suosikkisiveltimeni, mutta halusin näyttää nämä myös kuvin, sillä kaikki eivät jaksa katsoa videoida. Videolla esittelen muuten uudet hiukseni! :)

real techniques bold metals 100 arched powder brush mac 190 foundation brush

POHJA

MAC 190 foundation brush
Tämä sivellin on ollut minulla iät ja ajat. En muista ostinko tämän vuonna 2009 vai 2010, mutta tämän ostosta on jo jokunen vuosi vierähtänyt aikaa. Tämä on erittäin hyvä sivellin sen vuoksi, että tällä saa erittäin tasaisen pohjan tehtyä ilman raitoja. Tässä Macin meikkivoidesiveltimessä on tarpeeksi tiheä harjasosa, mutta antaa kuitenkin periksi. Meikkivoidesivellin on ostettu Virosta Kaubamajasta, mutta näitä saa Suomesta Stockmannilta ainakin Helsingin keskustasta, Tapiolasta, Jumbosta, Tampereelta ja Turusta. Sivellin maksaa Stockmannilla tietääkseni 42,50 €, eli kyseessä on suht kallis sivellin. Tämä kuitenkin on mielestäni sen arvoinen, sillä en ole löytänyt yhtä hyvää meikkivoidesivellintä.

beautyblender Orginal
Tästä en ottanut erillistä kuvaa, sillä mielestäni tämä ei esittelyjä kaipaa. Aito beautyblender on mielestäni parhain! Olen kokeillut vain pinkkiä ja mustaa, joten en osaa sanoa onko näiden väreillä eroa. Beautyblender tulee ensin kastella märäksi, jotta se turpoaa kaksinkertaiseksi. Tämän jälkeen siitä puristellaan ylimääräiset vedet pois, jolloin lopputuloksesta tulee kuulas, mutta peittävä. Näitä saa nykyään erittäin helposti, esimerkiksi nettikaupoista kuten eleven.fi ja bangerhead.fi, sekä Sokokselta ja Stockamannilta. Beautyblender maksaa noin 19,90 €.

Real Techniques Bold Metals 100 Arched Powder Brush
Olin kuolannut tätä sivellintä jo todella pitkään, mutta en koskaan ostanut tätä sivellintä sen kalliin hinnan vuoksi. Nyt kuitenkin nämä Bold Metals-sarjan siveltimet ovat halventuneet, sillä tämäkin puuterisivellin maksoi Emotionissa vain 24,90 € (muistaakseni joskus tämä on maksanut yli 30 €...). Tämä sivellin on vain niin taivaallisen tuntuinen kasvoilla, sillä se on erittäin pehmeä. Rakastan tämän siveltimen ulkonäköä, sillä se on jotenkin ylellisen näköinen. Tällä on mielestäni hyvä levittää puuteri, sillä tällä ei voi laittaa puuteria kasvoille liikaa. Näitä saa helposti nykyään esim. bangerheadilta, Sokokselta ja Stockmannilta.

real techniques setting brush real techniques blush brush

Real Techniques setting brush
Tämä on kaikkien aikojen parhain sivellin ikinä! Real Techniquesin setting brush on vain niin monikäyttöinen, sillä tällä pystyy tekemään niin puuteroinnin, varjostukset, korostukset kuin häivytyksetkin. Tämä sivellin tulisi olla jokaisen meikkipussissa, sillä tämä on täydellinen sivellin. Setting brush maksaa vain 14,90 €, eli ei juuri ollekaan. Kuten kaikkia muitakin Real Techniquesin siveltimiä, myös tämä on helposti saatavilla. Itselläni on näitä kaksin kappalein, sillä näitä pitää olla aina yksi käytössä.

Real Techniques blush brush
Kaikkien aikojen parhain poskipunasivellin on ehdottomasti Real Techniquesin blush brush. Sivellin on täydellisen muotoinen, sopivan tiheä, eikä tällä voi laittaa liikaa poskipunaa kasvoille - ainakaan minä en ole epäonnistunut tällä, vaikka aikamoinen rähmäkäpälä olenkin. Ostin tämän silloin kun Real Techniquesin siveltimiä tuli Glitteriin ja silloin taisin maksaa tästä tasan 10 €. Sokoksella tämä poskipunasivellin maksaa 13,90 €, eli aikas halvalla tämän itselleen voi käydä hakemassa. Mielestäni tämä on vain niin hyvänmuotoinen ja tämä on paras poskipunasivellin mitä minulta löytyy.

sigma small contour F05 mac 217 blending brush

SIGMA small contour - F05
Sigman siveltimet ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan täydellisiä. En omista varmaan yhtään huonoa sivellintä Sigmalta ja minulla on kuitenkin niitä aika monta jo. Tämä pieni varjostussivellin on paras sivellin varjostukseen, sillä se on sopivan kokoinen ja napakka. Tämän harja antaa periksi myös, joten tällä ei voi mielestäni saada liian rajua ja vahvaa contouria aikaiseksi. Siveltimellä tulee mielestäni häivytetty lopputulos pienellä vaivalla. Ostan kaikki Sigman siveltimeni eleven.fi:stä -20% alennuksesta, kuten myös tämäkin olen ostanut. Sanoin videolla tämän kuparisen olleen halvempi kuin se normaali, mutta tämä on näistä se kalliimpi versio. Siveltimellä on hintaa 22,90 €.

SILMÄT

MAC 217 Blending Brush
Tämän siveltimen olen osanut aikoinaan Virosta samaan aikaan kuin Macin meikkivoidesiveltimenkin, ja huomasin omistavani näitä kaksi kappaletta. Se ei kuitenkaan minua haittaa, sillä tämä on niiiiiin hyvä sivellin häivytykseen. Ainoa huono puoli tässä siveltimessä on sen hinta, joka on 27,50 €. Mielestäni se on siveltimestä liikaa. Kuitenkin aina tartun tähän siveltimeen kun alan häivyttämään luomivärejä, mutta tämä on siihen tarkoitukseen kyllä ihan paras. Tämä on sellainen luxus-sivellin. :)

zoeva 234 luxe smoky shader zoeva 232 luxe classic shader


ZOEVA 232 / Luxe Classic Shader & 234 / Luxe Smoky Shader
Zoevan siveltimet ovat mielestäni ihania ja näitä kehutaan ihan hirveästi. Zoevaa ei saa Suomesta, mikä tekee näistä jotenkin vielä paremmat (hahahahaha). Nämä ihanuudet tilasin Cult Beautystä ja nämä olivat naurettavan halvat mielestäni - £8.99 eli 10,60 €. Mielestäni se on laadukkaasta siveltimestä vähän, sillä joistain huonommista siveltimistä saa pulittaa paljon enemmän. En osannut päättää, kumpi siveltimistä on parempi, sillä nämä molemmat ovat ihan tajuttoman hyviä. Näillä saa vain täydelliset luomivärit tehtyä! Saatan käyttää yhtä sivellintä koko luomivärin tekoon, sillä nämä ovat vain niin parhaat luomilla. Zoevan siveltimet ovat pehmeitä, eivätkä ne raavi ollenkaan luomien ihoa. Suosittelen ehdottomasti tilaamaan nämä kokeiluun!

Sigma E11 eye liner Sigma E30S pencil Colourpop shaper brush

COLOURPOP shaper brush
Tämä ei ole suosikkini, mutta tällainen kissankielenmuotoinen synteettinen sivellin tulisi olla, varsinkin jos haluaa luomiväreille intensiivisyyttä. Sain tämän ilmaiseksi, kun tilasin Colourpopin sivuilta luomivärejä, mutta katsoin tämän maksavan vain $6.00 eli 5,64 €. Halapaa kuin saippua. Jos sinulla on jokin tällainen sivellin, joka on mielestäsi paras, pliiiiiiis kerro se minulle! :)

SIGMA pencil E30S
Tästä siveltimestä olen kertonut ainakin TÄLLÄ ja TÄLLÄ videolla. Tällä pienellä, tarkalla siveltimellä saa tehtyä täydellisen banaanivarjostuksen tai cut creasen, sillä se sopii luomivakoon kuin nakutettu. Tämä on sopivan pieni ja tiheäharjaksinen, mutta ei ollenkaan raastava. Tässä on tarpeeksi pehmeä harjasosa, joka on minulle ainakin erittäin tärkeää siveltimissä. Siveltimen voi tilata Elevenistä ja maksaa 12,40 €. Paras ostos pitkään aikaan, sillä tämä on niin monikäyttöinen sivellin. Teen tällä myös alaluomen, kulmaluun ja silmän sisämnurkat.

SIGMA eye liner - E11
Tällä Sigman siveltimellä saa niin täydellisen tarkan lopputuloksen rajauksiin, että oksat pois. Syy miksi tämä on myös suosikkini, on se, että tämä sivellin ei ole menettänyt muotoaan pesussa. Kaikki edelliset eyeliner siveltimeni ovat räjähtäneet ja näin ollen menneet käyttökelvottomiksi. En ole saanut pelastettua niitä millään. Onneksi tilasin tämän, sillä tämä on pelastanut rajaukseni. Tämä sivellin on myös ihan paras pisamien tekoon! Tilasin siveltimen Eleveniltä ja hintaa tällä on 13,80 €. Suosittelen ehdottomasti hommaamaan tämän, tai jos pitää enemmän viistopäisistä siveltimistä, niin Sigman Winged Liner E06:sen.

Tälle listalle kuuluisi ehdottomasti myös Anastasian 12 kulmasivellin, mutta unohdin sen videolta.

Onko sinulla joitain Holy Grail siveltimiä? Onko näistä siveltimistä jokin sinulle tullut? Muista muuten käydä TÄÄLTÄ katsomassa siveltimien pesusta video.

6 kommenttia:

 1. Tää postaus tuli kyllä niin tarpeeseen! Mun on pitäny ostaa uudet siveltimet helmikuusta lähtien, mut en oo vaa tienny mitkä ostaa. En haluu kuitenkaan mitään halpaa ebay tuotetta, ku olis sit kiva et kestäisi monta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit! <3 Joo ehdottomasti kannattaa hommata kunnon siveltimet! Mullakin just noi macit on oikeesti ollut sen 7-8 vuotta. Liity elevenin postituslistalle, niin saat aina tiedon koska on alennukset :)

   Poista
 2. Mulla on Real Techniquesilta ihana samat suosikit. :)

  VastaaPoista
 3. 217 on niiiiiiin sen kaiken hypen arvoinen ❤ Toinen ikilemppari on RTn Setting brush ja ilman Sigman E40tä saattais elämä olla myöskin aika hankalaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! <3 Toi E40 pitää kyllä saada testiin! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan