SKIN TREAT - VARTALONHOIDON KUNINGAS

torstai 6. joulukuuta 2018

Rakastan ihon hoitamista ja itseni hemmottelemista ja näin talven tullen ihon hoitaminen on erityisen tärkeää. Ilmojen viiletessä iho on herkempi ja kuivempi ja olen iloinen siitä, että olen löytänyt omalle iholleni kaikinpuolin täydellisen ihonhoitosarjan. Odotan aina innolla suihkun jälkeen, että pääsen levittämään tuotteita iholleni, sillä näissä tuotteissa kohtaa kaikki se, mistä pidän kosmetiikassa. Skin Treatin tuotteita saa helposti ostettua Kickseistä, kivijalkamyymälöistä tai netistä.

Ensinnäkin, Skin Treat-tuotteiden pakkaukset ovat kauniit. Rakastan minimalistilia, mustavalkoisia purkkeja ja näistä huokuu laadukkuus. Olen jotenkin erityisen ylpeä, kun saan pitää näitä esillä kylpyhuoneessamme. Pakkauksen etuosassa lukee mitä tuotteet sisältävät ja kuinka paljon esimerkiksi tuotteessa on luonnonmukaisia ainesosia. Lisäksi siihen on merkitty öljyjen osuus, tuotteen pH, sekä onko kyseessä esimerkiksi erittäin kosteuttava tuote vai hieman kevyempää hoitoa antava tuote.

Toiseksi, jokaisessa Skin Treatin tuotteessa on miellyttävä tuoksu. Ei liian voimakas, vaan erityisen miellyttävä, puhdas tuoksu. Nuuhkin ihoani koko ajan, sillä se tuoksuu niin hyvälle voiteiden käytön jälkeen. Itse henkilökohtaisesti rakastan tuoksuja kosmetiikassa, sillä hajut ja tuoksut viittaavat yleensä muistoihin tai olotiloihin. Näitä tuoksutellessa mieleeni tulee vain onnellisuus. Siitä pidän kovasti.

Skin Treat Restore & Protect Rich Body Lotion on yksi suosikeistani. Tämä loistava tuote erityisen kuivalle iholle ja itse käytän tätä lähinnä kuorinnan jälkeen, jolloin ihoni kaipaa enemmän kosteutusta. Voide imeytyy tehokkaasti ja jättää ihanan pehmeän tunteen iholle. Positiivista on myös se, että voide on pumppupullossa, jolloin se jää puhtaammaksi ja voidetta saa annosteltua helpommin. Yksi pumppaus reiteen, toinen käsiin ym. Helppoa!
Skin Treat Instant Hydration Light Body Lotion puolestaan on jokapäiväisessä käytössäni. Tämä on ehdottomasti suosikkini koko sarjasta! Skin Treat tuotteet voi muuten erotella kahteen eri kategoriaan: Intense Moisture eli voimakkaasti kosteuttavat ja paksummat tuotteet sekä Weightless Care eli kevyttä kosteutusta antavat tuotteet. Ne erottaa etiketeistä, eli mustalla etiketillä olevat tuotteet ovat paksumpia ja valkoisella etiketillä olevat puolestaan ovat kevyempiä. Pidän tämän tuotteet valkoisesta etiketistä. Aion ostaa tätä voidetta lisää Kicksistä, jossa se maksaa vain 8,9 €. Mainitsinko jo, että tuotteet ovat edukkaita? Kallein Skin Treat tuote on 17 € ja silloinkin kyseessä on lahjapakkaus.
Skin Treatilla on myös hyviä kuorintoja! Nyt talvella on ihana hemmotella ihoa Skin Treat Healthy Radiace Warming Body Scrubilla, joka kevyesti lämmittää ihoa. Luulin tässä olevan voimakkaampi lämpö, mutta toisaalta parempi näin, ettei kuorinta kuitenkaan polta ihoa. Skin Treat Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling on kuorinta, jossa ei ole rakeita. Tämä sopii hyvin herkemmälle iholle. Itse käytän tätä enemmän decolteella sekä käsissä. Unohdin kuvata yhden suosikki kuorinnoistani, joka on Skin Treat Melting Sugar Body Scrub. Tuo kuorinta tekee erittäin pehmeän ja kosteutetun tunteen iholle.
Sarjan yllättäjäksi nousi Skin Treat 24h Effect Antiperspirant. Minulla on tietyt deodorantit mitä käytän aina, sillä hikoilen niin paljon. Varsinkin työpäivän jälkeen hajut ovat mielenkiintoiset, haha! Tämä kuitenkin piti hajut poissa ja jätti jälkeensä ihanan, kevyen Skin Treatille tutun ominaistuoksun.  Voisin kuvitella ostavani tätä lisää, sillä hintaa tälle jää vain 5,9€, mikä ei ole mielestäni kovin paha hinta deodorantista.

Oletko kokeillut kyseisiä tuotteita? Mitä pidit?

* Postaus sisältää affiliate-linkkejä. Postauksen tuotteet on saatu PR-näytteinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan