8 VINKKIÄ AIKUISEN NAISEN MEIKKIIN

keskiviikko 6. tammikuuta 2016


Oon koonnut kahdeksan vinkkiä aikuisille naisille meikkausta ajatellen. Lisäksi videon lopussa kerron pienen ihonhoitovinkin. Jos et jaksa katsoa videota, niin kirjoitan tähän alle kaikki tiedot! Nää on mun mielestä hyviä vinkkejä, joita oon oppinut esim. koulussa ja meikatessa vanhempia henkilöitä.

Aikuisen naisen meikissä kannattaa pyrkiä kohottamaan kasvonpiirteitä, madaltamaan juonteita, korjata ihon värivirheitä, kirkastaa silmiä ja tuomaan kasvoille valoa. Meikissä kannattaa korostaa hyviä puolia sen sijaan, että yrittää peittää "epäedullisia" puolia.

♥ VINKIT ♥

1. VÄHENNÄ MEIKIN MÄÄRÄÄ

Liika meikki vanhentaa. Lisäksi se korostaa kuivuutta, ryppyjä, juonteita ja suurentuneita ihonhuokosia. KYLLÄ, ikääntyessä meidän ihohuokoset suurenee, vaikkakin talintuotanto vähenee. BB-, CC- tai kevyt meikkivoide on parempi vaihtoehto kuin mattapinnan jättävät tuotteet ja "baking"-tyyli.

2. PEITÄ PUNAISUUS VIHREÄLLÄ

Täällä meillä Suomessa yleensä poskille ilmestyy vanhetessa couperoosaa. Couperosa ei ole katkenneita verisuonia vaan se on heikentynyt pintaverenkierto. Vihreä on punaisen vastaväri, joten sillä saa hyvin peitettyä punaisuutta. Tätä ei myöskään kannata laittaa paksua kerrosta ja puuteroida paljoa, koska liika meikki ei näytä hyvältä ikääntyneellä iholla.

3. HÄIVYTÄ PIGMENTTIMUUTOKSET VAALEANPUNAISELLA

Ruskean saa taitettua hyvin pois vaaleanpunaisella! Toimii niin maksaläiskiin kuin ruskeisiin silmänalusiin.

4. KÄYTÄ VALOKYNÄÄ OIKEIN

Vaalea väri pullistaa lisää, joten ei kannata laittaa silmäpusseille valokynää. Käytä myös valokynää juonteen pohjalle, koska se luo optisen harhan ja juonne "katoaa".

5. LEVITÄ SILMÄMEIKKI YLÖSPÄIN SUUNTAUTUNEIN LIIKKEIN

Vanhetessa paikat alkavat roikkumaan, joten kannattaa meikin avulla nostaa ilmettä. Luomiväri kannattaa levittää ylöspäin kulmakarvoja kohti. Laskeutuneelle luomelle ei kannata laittaa vaaleita helmiäissävyjä, koska se pullistaa luomea entistä enemmän.

6. VALITSE SÄVYT OIKEIN

Vastavärit vierekkäin korostaa enemmän toista väriä, eli jos on punaiset silmät ja couperosaa, niin vihreä luomiväri saa ne näyttämään vielä punaisemmilta. Harmaa ja musta rauhoittaa punakkuutta.

Alaluomelle ei kannata käyttää sisäkajalina ruskeaa väriä, koska se saa silmän näyttämään enemmän punaiselta. Musta tai valkoinen/beige on parempi vaihtoehto.

Väriopin kertausta: päävärejä ovat punainen, keltainen ja sininen, ja välivärejä ovat vihreä, violetti ja oranssi. Vihreä on punaisen vastaväri, violetti keltaisen ja oranssi sinisen.


7. VÄÄRÄNLAISET KULMAT VANHENTAA

Hyvin muotoillut kulmat nostaa raskaita silmäluomia. Kannattaa panostaa luonnollisuuteen ja välttää geometrisyyttä ja kovuutta. Kulmien ei kannata olla liian ohuet, paksut, tummat tai pyöreät. Pyöreät kulmat saa näyttämään hämmästyneeltä.

8. RAJAA HUULET JA VALITSE OIKEA SÄVY

Vanhetessa, vaikka ei tupakoisikaan, tulee huulten ympärille pystyjuonteita. Pystyjuonteet ja kuivuus heikentävät huulipunan pysyvyyttä. Huulten rajaaminen pidentää huulimeikin pysyvyyttä, eikä huulipuna silloin "karkaa" juonteisiin. Huulipunan sävyn kannattaa olla raikas, luonnonläheinen sävy. Ruskeat saavat ilmeen väsyneemmäksi ja liian vaalea sävy ei tuo ryhtiä kasvojen alaosaan. Vaaleat patellisävyt myös saavat hampaat näyttämään keltaisemmilta. Sinertävät punat on parempi vaihtoehto silloin.

+ HOIDA JA HEMMOTTELE IHOA 

Valitse sellaiset tuotteet iholle, mitä iho sillä hetkellä tarvitsee. Yleensä vanhetessa ihon "ongelmat" ovat kuivuus ja couperosa. Silloin parhaat tuotteet ovat joko anti-aging tuotteet, jotka liftaavat ja kosteuttavat, tai herkän ihon tuotteet, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat.

Muista huolehtia käsien ja dekolten ihosta, koska ne palavat helposti ja näin ollen vanhenevat nopeasti.  Hemmottelu on aikuisen naisen ihonhoidon sääntö nro. 1 ♥


Toivottavasti videosta ja vinkeistä oli jotain apua! ♥


Videolla mainitut tuotteet:
LANCÔME teint miracle bare skin perfection
JOE BLASCO delicate velvet cream päivävoide
URBAN DECAY naked basics & naked basics 2
LOREAL PARIS colour riche la palette nude eye shadows
MAYBELLINE NEW YORK the nudes palette
ISA DORA inliner kajal Blond

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan