ENVIRON KOULUTUSPÄIVÄ

perjantai 27. tammikuuta 2017


Blushingtonin tytöt sekä Environin maahantuoja Minna Heikkilä. Kuva: Anu Herrala

Viime viikonloppu oli kyllä aikamoista hulinaa: lauantaina olin koko päivän Environin koulutuksessa ja sunnuntaina meikkaajana Love Me Do - häämessuilla sekä töissä illan. En kuitenkaan valita, sillä kosmetologin työ on unelma-ammattini! Ja vielä kun saa tehdä töitä niinkin mahtavan sarjan kanssa kuin Environ.

Viime lauantaina tosiaan olin Environin koulutuksessa Crowne Plaza Helsingissä. Aloitimme päivämme lounaalla, jossa oli paljon erilaisia hyviä salaatteja tarjolla. Vaikka vielä olenkin suht nirso ruuan suhteen, jopa tällainen juntti piti koko päivän ruuista. Jälkiruuaksi meillä oli raikasta lakritsimoussea.

Lounaan jälkeen oli muutaman tunnin mittainen tuotekoulutus, jossa kävimme läpi Environin tuotteita ja konseptia. Koulutuksen jälkeen oli kahvitauko, jossa kahvin kanssa oli tarjottavana marjaleivoksia, jotka oli tehty ruispohjaan. Ne olivat niiiiin hyviä! Parasta jälkiruuissa oli se, että ne olivat kevyitä - ainakin elän siinä toivossa hehe. Kahvitauon jälkeen Environin luoja Dr Des Fernandes oli vastaamassa kysymyksiimme muutaman tunnin ajan.

Kun itse koulutus oli ohi, jouduimme hetken aikaa odottamaan iltatilaisuutta. Illalla meillä oli taas ruokailu, missä oli jälleen kerran erittäin hyvää ruokaa tarjolla. Etenkin jälkiruuat olivat täydellisiä. Illalla meille esiintyi ihana Ida Elina, joka soitti kanteleella erilaisia kappaleita. En ollut aikaisemmin kuullut livenä hänen musiikkiaan, mutta voin kertoa - se oli todellakin sen arvoista. Hänen musiikkinsa kosketti ainakin minua paljon.

Kiitos Environille mahtavasta päivästä, kokonaisuus oli erittäin onnistunut! Ruuat, tunnelma, kaikki 5/5.Kuva: Anu Herrala


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan