IHO 2KK ENVIRONIN ALOITUKSEN JÄLKEEN

keskiviikko 1. helmikuuta 2017


Joko kuukausi on taas mennyt? Tällä kertaa on otettu täyskäännös takavasemmalle ihoni suhteen - ihoni kunto on huonontunut entisestään. Joulun sekä uudenvuoden olin kipeänä ja influenssaa kesti reilu kaksi viikkoa. Sinä aikana tulehdusarvoni olivat koholla, mikä näkyi myös kasvojeni ihossa. Uusia finnejä tuli jatkuvasti lisää. Lupasin itselleni, etten enää puristele näppyjä, mutta muutaman viikon puristelemattomuuden jälkeen ihoni oli erittäin tukossa. Tukkoisuudella tarkoitan sitä, että kaikki epäpuhtaudet jäivät ihon alle ja koko ihoni oli täynnä pientä rykelmää. Lisäksi minulla oli posket täynnä pustuloita (eli niitä valkopäisiä tulehtuneita finnejä) ja papuloita (eli niitä ERITTÄIN kipeitä punaisia patteja ihon alla). Tiedän tämän olevan normaali reaktio ja olen sinut sen kanssa, että ihoni näyttää tällä hetkellä tältä. Olen varma, että ihoni on upeassa kunnossa puolen vuoden päästä! Pahoittelut lähikuvista, ajattelin tästä lähin ottaa myös niitä, jotta näkee tarkemmin ihon kunnon. Olin muuten juuri värjännyt kulmani ja ripseni - se tuo niin paljon ilmettä meikittömille kasvoille!


Otsan iho on edelleen hyvässä kunnossa.

Sain itselleni Environilta uudet tuotteet käyttöön. Aloitin ihoni hoitamisen Environin β-active linjan tuotteilla, jotka ovat suunnattu erityisesti ihoille, jotka ovat rasvaisia, akne- tai ongelmaihoisia. Tuotteet sisältävät teepuuöljyä, sekä salisyylihappoa. Tämä sarja ei käy aspiriini- eli salisyyliallegriselle. Teepuuöljy tunnetusti hillitsee tulehdusta ja salisyylihappo kuorii ihoa hellävaraisesti. Iltaisin pesen kasvoni Environin β-active sebuprepillä, joka on samanlainen öljyputsari kuin Environ Skin EssentiA Pre - Cleansing Oil, mutta siinä on antiseptinä teepuuöljyä. Sebuprepin päälle laitan tipan Environ β-active sebuwashia, joka on geelimäinen puhdistustuote. Jatkan kaksoispuhdistuksella, joka on mielestäni kaikista tehokkain tapa pestä kasvot.

Puhdistuksen jälkeen käytän Environ β-active sebutonea kasvovetenä. Sebutone sisältää salisyylihapon lisäksi maitohappoa. Tämä kasvovesi kirvelee jonkin verran kasvoilla, ei kuitenkaan mielestäni liikaa. Kasvoveden jälkeen laitan silmänympärysiholle normaalisti Environ Skin EssentiA AVST1 voidetta ja muualle kasvoille Environ Body A, C & E oilia. Miksi öljyä akneiholle? Environ Body A, C & E oilissa on sama A-vitamiinipitoisuus kuin AVST4 - voiteessa, mutta koska se on öljyn muodossa, ihon ei pitäisi reagoida niin helposti A-vitamiiniin. Lisäksi tällä estetään ihon kuivuminen. Tämän setin jälkeen ihossani tuntuu hieman kirvelyä ja sitä kestää noin 5 minuutin ajan.

Kaksi - kolme kertaa viikossa laitan iholleni Environ Intensive Revival Masquen. Naamio sisältää uudistavia happoja, jotka mm. edistävät ihon omien kasvutekijöiden tuotantoa ja luovat tasaisemman ihon. Tämä naamio tuoksuu niin hyvälle! Ihoni tuntuu tämän naamion jälkeen pehmeältä, mutta kaikki tukkeumat ovat ihon pinnassa. Se on kuitenkin merkki ihon uusiutumisesta, eli jatkuvalla käytöllä saan ihostani tasaisemman.

Päivittelen taas ihon kuntoa kuukauden kuluttua. Uskon, että oikeilla tuotteilla ollaan askel lähempänä toivottua lopputulosta. Edellisen postauksen näet täältä.

* Postauksessa mainitut tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan