IHO 3 KK ENVIRONIN ALOITUKSEN JÄLKEEN

maanantai 6. maaliskuuta 2017


Kolme kuukautta on mennyt Environin aloituksesta, joten nyt on taas aika katsoa missä kunnossa iho on. Takana on kuukausi Environin B-active linjan tuotteiden käyttöä kotona, sekä kolme kerran viikossa tehtävää kymmenen minuutin maitohappokuorintaa. Mielestäni ihoni on tällä hetkellä tasaisen tuntuinen, eikä juurikaan isoja finnejä ole tullut. Jos finnejä on tullut, ne ovat olleet ihan outoja :D Tarkoitan tällä sitä, että ihoni ei ole koskaan tuntunut tältä. Tuntuu siltä kun ihoni alkaisi puolustautua epäpuhtauksia kohtaan. Kipeitä papuloita ei ole tullut ollenkaan kuukauden aikana.


Eniten varmaan kiinnostaa, miltä ihoni näyttää nyt kuukauden jälkeen. Jos luit viime postaukseni ihostani, huomasit varmaan, että ihoni oli sillä hetkellä hieman huonossa kunnossa. Kuukauden jälkeen ihoni on paljon tasaisempi väriltään ja erittäin kosteutetun tuntuinen. Maitohappokuorintojen jälkeen ihoni tosin hilseilee muutaman päivän ajan, ja esimerkiksi leuasta ihoa lähtee pois aika lailla.  Kuorinnan jälkeen ihoni on ollut hieman herkkä ja samana iltana myös aika punainen. Sitä ei onneksi kestä kuin hetken.

Ainoa asia, mikä tällä hetkellä minua häiritsee, ovat arvet. Arvilla kestää suurinpiirtein 4-7kk lähteä pois, ellei aknea ole ihossa ollut yli kahta vuotta. Minulla näin ei ole, joten voin olettaa, että neljän kuukauden päästä iho on tätä menoa jo aikas kivassa kunnossa. Jatkan kotihoitoa ja kuorintoja samalla tavalla kuin aikaisemmin. Katsotaan taas kuukauden päästä miltä iho näyttää.

2 kommenttia:

  1. Selvästi juurikin ne isoimmat ja kipeimmät paukurat loistavat jo poissaolollaan, varmasti helpotus. Jään odottelemaan jatkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On helpotus! Pari hassua tulee aina silloin tällöin, mutta pahin tulehdus on saatu pois :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan